Kérdése van? Hívjon minket! (46) 382-044

Fém dörzsi spriál INOX Bonus DARABOS!!!
Fém dörzsi spriál INOX Bonus DARABOS!!!
270 Ft

Fém dörzsi spriál INOX Bonus DARABOS!!!

Szállítási információ
2-3 munkanap, ellenkezõ esetben kollegánk értesíti, amennyiben hosszabb időt vesz igénybe a megrendelése, esetleges készlethiány miatt. Az ár a beszerzés és az árfolyamváltozás függvényében változhat! Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Raktáron
270 Ft
Részletek

A konyha és a fürdőszoba takarításánál a legtrükkösebb helynek a nehezen elérhető sarkok és zugok számítanak. Ezeken a területeken a szennyeződések sokszor olyan erősek és nehezen feloldhatóak, hogy csak egy erős, de rugalmas dörzsi képes elbánni velük.



Pontosan az ilyen esetekre fejlesztettük ki a BONUS INOX Spirál fémdörzsit, melynek különlegessége, hogy gombolyag kialakítású rozsdamentes acélból készült, így tökéletesen alkalmazható nehezen elérhető felületeken.



Hogyan hoztuk létre a puha és könnyen formálható súrolót? Egy izgalmas eljárással. A drót szálakat acélkéseken húztuk meg, majd mágneses tengelyekre tekercselve gömb alakúra formáltuk. Így kaptuk meg az extra hatékony, rugalmasságának és finom acélszálainak köszönhetően ugyanakkor kíméletes súrolót, melyet bátran használhatunk a tepsibe égett ételmaradékok eltávolításához, a vízkő ellen, vagy akár a sütő takarítására.



 



Katalóguskód: 41363


Adatok
EAN szám:
5997844301088
Cikkszám:
41363
Tömeg:
32 g/db
Hasonló termékek