Kérdése van? Hívjon minket! (46) 382-044

Fertőtlenítő 1L Flóraszept Otthon
Fertőtlenítő 1L Flóraszept Otthon
845 Ft

Fertőtlenítő 1L Flóraszept Otthon

Szállítási információ
2-3 munkanap, ellenkezõ esetben kollegánk értesíti, amennyiben hosszabb időt vesz igénybe a megrendelése, esetleges készlethiány miatt. Az ár a beszerzés és az árfolyamváltozás függvényében változhat! Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Raktáron
845 Ft
Részletek

Fertőtlenítő hatású tisztítószer 1 liter Flóraszept Otthon


Veszélyt jelző piktogramok:



Figyelmeztetés: Veszély


Figyelmeztető mondatok: Fémekre korrozív hatású lehet. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Nagyon mérgező a vízi élővilágra. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.


Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer 1 literes kiszerelésben. A folyékony Flóraszept biztosítja a tökéletes higiéniát és tisztaságot nemcsak ruhaneműi, hanem egész háztartása számára. Aktív klórtartalma elpusztítja a kórokozó baktériumokat. Kitűnően alkalmazható WC-k, fürdőszobák és konyhai felületek higiénikus tisztítására. Kiváló fehérítő hatású. Irritatív, biocid.Ismerje meg a Flóraszept egyéb termékeit is! A fertőtlenítő hatású Flóraszept WC-tisztító segítségével könnyedén tarthatja a WC-t higiénikusan tisztán. A Flóraszept Konyhai Zsíroldó egyszerűen bánik el a konyhában előforduló zsíros szennyeződésekkel is. A Flóraszept Fürdőszobai Tisztítószer eltávolítja a fürdőszobai szennyeződéseket (például: a szappanlerakódásokat és a víznyomokat) és segít a vízkő eltávolításában is. Az A.I.S.E. önkéntes kezdeményezése a fenntartható fejlődésért.



  • Fertőtlenítő folyadék, amely elpusztítja a baktériumok 99,9%-át

  • Alkalmas konyhai és fürdőszobai felületek fertőtlenítésére

  • Kiválóan alkalmazható ruhák fehérítéhez

  • Kiválóan használható a háztartásban található nagyobb felületek, mint padlók, csempék és mosható felületek higiénikus tisztítására

  • Higiénikus tisztaság, kellemes illat

Fertőtlenítő hatású tisztítószer 1000 ml Flóraszept Otthon termék, Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!


Katalóguskód: 41189

Adatok
EAN szám:
8717163287477
Cikkszám:
41189
Tömeg:
1,077 kg/db
Hasonló termékek