Kérdése van? Hívjon minket! (46) 382-044

Kézfertőtlenítő folyékony szappan, átlátszó, S1; 1000 ml, TORK
Kézfertőtlenítő folyékony szappan, átlátszó, S1; 1000 ml, TORK
3 852 Ft

Kézfertőtlenítő folyékony szappan, átlátszó, S1; 1000 ml, TORK

Szállítási információ
2-3 munkanap, ellenkezõ esetben kollegánk értesíti, amennyiben hosszabb időt vesz igénybe a megrendelése, esetleges készlethiány miatt. Az ár a beszerzés és az árfolyamváltozás függvényében változhat! Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Raktáron
3 852 Ft
Részletek
Tegye lehetővé a fokozottan higiénikus kézmosást ügyfelei számára. A Tork kézfertőtlenítő folyékony szappan kiváló megoldás a higiéniára különösen kényes területeken, például az élelmiszer-feldolgozókban vagy a konyhákon.
Csökkenti a nem megfelelő kézhigiénia miatt fellépő élelmiszer-fertőződés kockázatát, ráadásul illat- és színezékmentes, így csökken a bőrirritáció és az allergiás reakciók esélye.
A Tork Extra Hygiene folyékony szappan kíméletes a bőrhöz, és még kíméletesebb a környezethez, amit a Nordic ökocímke is tanúsít.
Bőrgyógyászatilag tesztelt, és gazdaságos kiszerelésű. Összetétele hatékonyabb a baktériumokkal szemben, mint a hagyományos szappanoké.
A zárt utántöltő rendszer és az egyszer használatos pumpa csökkenti a keresztszennyeződés kockázatát. Az újrahasznosítható flakon a fogyasztás során zsugorodik, így kevesebb hulladékot képez.
A biocideket körültekintően használja. Felhasználás előtt mindig olvassa el a termék címkéjét és a termékinformációkat.
6db / karton
Folyékony szappan fertőtlenítő hatással 1000 ml átlátszó S1 Tork_409801 termék, Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra!
Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!


Katalóguskód: 40957
Adatok
EAN szám:
7322540538960
Cikkszám:
40957
Tömeg:
1,02 kg/db
Hasonló termékek