Kérdése van? Hívjon minket! (46) 382-044

Mosogató szivacs 10g Bonus B385
Mosogató szivacs 10g Bonus B385
315 Ft

Mosogató szivacs 10g Bonus B385

Szállítási információ
2-3 munkanap, ellenkezõ esetben kollegánk értesíti, amennyiben hosszabb időt vesz igénybe a megrendelése, esetleges készlethiány miatt. Az ár a beszerzés és az árfolyamváltozás függvényében változhat! Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Raktáron
315 Ft
Részletek

A BONUS ECO formázott mosogatószivacs széles használati köre miatt minden háztartásban kötelező darab.



Ez a mosogatószivacs egyszerű és nagyszerű. Hogy miért? Mert a mosogatás során ugyanúgy megállja a helyét, mint a takarítás során. Legyen szó a fürdőszoba csempe lemosásáról vagy a tepsibe kozmált ételmaradékokról, a BONUS formázott mosogatószivacs garantáltan elbánik a szennyeződésekkel. Vízkő, tűzhely, üvegfelületek vagy konyhapult – ez a szivacs mindenhol jolly joker.



A titok a 8 mm vastagságú szürke karcmentes dörzsiréteg és a magas minőségű szivacshab réteg, melyeket különleges technológiával rögzítettünk egymáshoz az extra tartósságért. Szivacsrétege 30%-ban természetes anyagból készült, míg dörzsi rétege 100%-ban újrahasznosított anyagból, így a környezetet is kíméli. Az élvezetes takarítást pedig a szivacs oldalain elhelyezett vájatok garantálják, melyek kényelmes fogást, ezáltal komfortos használatot biztosítanak.



Egy ilyen univerzálisan bevált szivacsból sosem elég egyetlen darab, így az 5 darabos csomagolás ideális választás. Amellett, hogy a nagyobb kiszerelésnek köszönhetően rengeteget spórolhatunk, abban is biztosak lehetünk, hogy a lakás minden helyiségére külön szivacs jut.



 



5 db / csomag



Katalóguskód: 41679


Adatok
EAN szám:
5997844301385
Cikkszám:
41679
Tömeg:
54 g/csom
Hasonló termékek