Kérdése van? Hívjon minket! (46) 382-044

Törlőkendő mikroszálas Bonus Micro DUO 2in1 B643
Törlőkendő mikroszálas Bonus Micro DUO 2in1 B643
743 Ft

Törlőkendő mikroszálas Bonus Micro DUO 2in1 B643

Szállítási információ
2-3 munkanap, ellenkezõ esetben kollegánk értesíti, amennyiben hosszabb időt vesz igénybe a megrendelése, esetleges készlethiány miatt. Az ár a beszerzés és az árfolyamváltozás függvényében változhat! Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Rendelhető
743 Ft
Részletek
Kétféle felület, szöszmentes tisztítóerő.


Semmi sem okoz nagyobb könnyebbséget, mint amikor egyetlen kendővel többféle felületet is tisztára tudunk varázsolni. Ebben áll a kettő az egyben termékek varázsa. Nemcsak időt takarítunk meg vele, de kellemesebb és hatékonyabb is lesz a munkánk. A Bioactive MicroDUO kendő valódi újdonság a mikroszálas termékek kínálatában.


Úgy alkottuk meg, hogy két különböző textúrájú mikroszálas kendőt ötvöztünk egyetlen kendőben. Ez a 2:1 megoldás teljesen új távlatokat nyújt a takarításban! Nézzük, miben új és miért vált mindenki kedvencévé! Egyik oldala a már jól ismert üvegtörlő mikroszálas anyagból áll, amivel szösz és csíkmentesre törölhetjük az üvegfelületet, a televízió képernyőt, a számítógép monitorját vagy akár a kerámialapot. Másik oldalát hosszabb bolyhos és puha tapintású univerzális mikroszálakból szőttük, amely tökéletes az olyan felületekre, mint a konyhapult, az étkezőasztal vagy a polcok felszíne. És ez még nem minden! A kendőt a hozzáadott ezüstion alapú antimikrobiális Immunetec adalékanyag teszi igazán különlegessé. Míg a mikroszál fizikailag távolítja el a kórokozókat, az ezüstionok széles spektrumon pusztítják el a baktériumokat, gombákat, vírusokat. A kórokozókat ekképpen nem visszük át egyik helyről a másikra, sőt az Immunetec adalékanyagnak köszönhetően e törlőkendő nem válik kellemetlen szagok forrásává, ellentétben a hagyományos törlőkendőkkel.


Ez az egyedülállóan innovatív termék igazi jolly-joker. Kellemes puha tapintása és kettős tisztítófelülete lehetővé teszi, hogy az üveg és az általános felületeket egyszerre tudjuk tisztítani a kendő két oldalának váltogatásával. Ugye, milyen egyszerű? Kialakításánál a környezetvédelemre is külön gondot fordítottunk. Használat után mosógépben 60 fokon mosható vegyszer nélkül, így élettartama nagyon hosszú. Gazdaságos, környezettudatos, kellemes és hatékony, ez a mikroszálas törlőkendő minden álmunkat valóra váltja.

Katalóguskód: 28667
Adatok
Cikkszám:
28667
Tömeg:
88 g/csom
Hasonló termékek