Kérdése van? Hívjon minket! (46) 382-044

Vízkőoldó kézi, habzó, 1 liter, INNOFLUID ACID-SX
Vízkőoldó kézi, habzó, 1 liter, INNOFLUID ACID-SX
1 500 Ft

Vízkőoldó kézi, habzó, 1 liter, INNOFLUID ACID-SX

Szállítási információ
2-3 munkanap, ellenkezõ esetben kollegánk értesíti, amennyiben hosszabb időt vesz igénybe a megrendelése, esetleges készlethiány miatt. Az ár a beszerzés és az árfolyamváltozás függvényében változhat! Az árváltozás jogát fenntartjuk!
Raktáron
1 500 Ft
Részletek

Vízkőoldó-tisztítószer



GHS piktogram:



Figyelmeztetés: Veszély


Figyelmeztető mondatok:


H314 Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz.


 


Foglalkozásszerű felhasználásra készül. Felhasználható a vendéglátás, magán- és közegészségügy, az állategészségügy, az élelmiszeripar, és egyéb ipari területeken, elsősorban a vizes helyiségekben, ahol a vízkövesedett, zsírral szennyezett felületek tisztítása, a tejkő, fémoxidok stb. eltávolítása a cél.


Először, megfelelő hígítással, a kívánt koncentrációjú és hőmérsékletű (20-600C) munkaoldatot kell elkészíteni, és ezzel az oldattal végezni a műveletet. A munkaoldatot a felületre permetezéssel, kefével, bemerítéssel vagy egyéb módon lehet
felhordani. A tisztítás hatékonyságát mechanikai hatással lehet javítani.


A sav feloldja a lerakódott vízkövet, tejkövet, fémoxidokat, stb., a felületaktív anyag eltávolítja a zsírt, ezáltal a felület egyenletesen tisztul. A hatásidő lejárta után a felületet vizes öblítéssel kell a vegyszermaradványoktól
megtisztítani. A horgany-, oxid-, márvány- és mészkő felületeket károsíthatja, ezért ezeknél a felületeknél használat előtt próbát kell végezni!


 


Szavatossági idő: 36 hónap


Kiszerelés: 1 literes flakon



A Vízkőoldó 1 liter habzó Innofluid Acid-Sx termék alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!


Katalóguskód: 42184


 

Adatok
EAN szám:
5999024040466
Cikkszám:
42184
Tömeg:
1,181 kg/db
Hasonló termékek