Szállítási információk

Szállítás és fizetés

Webáruházunkban rendelt termékeinket futárszolgálattal, házhozszállítással juttatjuk el Önhöz. Személyes átvételre is van lehetőség a 3531 Miskolc, Kiss Ernő utca 15-2. címen, ebben az esetben ingyenes Önöknek az átvétel. Személyes átvételre jelenleg csak közületi személyeknek van lehetőség, magánszemélyeknek Miskolcon belül díjmentesen házhozszállítjuk a megrendelt termék(ek)et. Közületi ügyfeleknek, vállalkozásoknak a szállítási költségek a házhozszállítási díjak díjszabása szerint mérvadóak.

A házhozszállítás díja a házhozszállítás, és a fizetés módjától, és felhasználó típusától függ:

Házhozszállítási díjak:

  • Nettó 40 000 Ft felett a házhozszállítás ingyenes az ország egész területén.
  • Nettó 40 000 Ft alatti vásárlás esetén:
    • Futárszolgálat utánvéttel: bruttó 1270 Ft / csomag (1 csomag maximum 40 kg lehet)
    • Futárszolgálattal előreutalással: bruttó 990 Ft / csomag (1 csomag maximum 40 kg lehet)

Proforma számlát nem minden esetben, csak külön kérésre küldünk. Ebben az esetben kérjük írja a Megjegyzés rovatba rendelés leadásakor. A számlát a megrendelés mellé természetesen a futár szolgálattal küldjük mellékelten.

Amennyiben az előre utalást választotta, a rendelését a végösszeg beérkezését követően tudjuk indítani a megrendelését, vagy az átutalási bizonylat megküldését követően az info@nyomtass-olcson.hu e-mail címre. Köszönjük megértését.

A termék átvételét a megrendelő a szállítólevél aláírásával igazolja.

Átutalási információk az előreutaláshoz:

Profil-Copy 2002 Kft

Agria Bélapátfalva Takarékszövetkezet
Bankszámlaszámunk: 61600070-10025877

Közleményben kérjük tüntesse fel nevét, vagy rendelési azonosítóját!

 

A szállítás közben keletkezett károkért a szállító felel. Amennyiben sérült a termék, kérjük keressen fel minket elérhetőségeinken. A sérülésről a Szállító jelenlétében jegyzőkönyvet kell felvenni vagy az átvétel igazolását szolgáló bizonylaton azt fel kell tüntetni a Szállító aláírásával együtt.

A számla az áruval együtt csomagolva érkezik.

Előreutalás esetén az utaláshoz szükséges információkról visszaigazoló e-mailünkben is tájékoztatjuk.

Várható szállítási idő: 2-7 munkanap. Bizonyos termékeknél akár több hét is lehet, ezekről a termék adatainál tájékoztatjuk.

Kizárólag Magyarország területén szállítunk ki csomagot. A Magyar Köztársaságon kívülre történő rendeléseket érvénytelennek tekintjük.

További információk

Vásárlási információk
Webáruház használata